Juletrefest 2020

Hei, alle sammen!

Da er det snart klar for ny juletrefest, som i år finner sted førstkommende tirsdag (7 januar) i Storetveit menighetshus, tradisjonen tro.
Festlighetene begynner kl 1800, og varer omtrent i to timer. Der blir servering av mat, underholdning, loddsalg, juletregang og alle godbitene vi pleier å ha!
Speidere med speiderskjorte kommer gratis inn, og så blir det inngangspenger for resten. Ta gjerne med kaker og premier til loddsalget, det blir alltid satt stor pris på!

Vel møtt, dette blir veldig bra!
Mvh, tropps- og gruppeledelsen!

FanOs spionjakt for troppen

For speiderne i troppen arrangeres det i helgen et arrangement for gruppene i FanOs, der det skal bli en spionjakt i Bergen sentrum førstkommende lørdag, altså 26. januar. Dette har vært arrangert tidligere, med stor suksess, så her er det bare å melde seg på!
Informasjon om oppdragene
Koden for å få være med på oppdraget er et bilde av en turkis rognkjeks, som skal vises frem til vaktene ved inngangsdøren. Dere vil bli testet i speiderferdigheter og kunnskap om byen vår, hvor de beste vinner en fantastisk premie.
Ta med:
  • En fulladet mobil
  • Lunsj
  • En refleksvest
  • Klær etter været, dere skal være ute hele dagen
Praktisk informasjon
Dato: 26. januar 2019
Klokkeslett: 11:00-15:00
Oppmøte og avslutning: Speidersenteret i Marken, gå inn døren på baksiden, ikke inn der med Speidersport.
Meld dere på til troppsleder Christopher innen torsdag 24. januar kl 2200.
Dette blir gøy!
Hilsen
Troppsledelsen

Velkommen til ny hjemmeside!

Etter lang tid uten hjemmeside er vi endelig i gang igjen! Som dere kanskje kan se, så er prosjektet i startfasen, men vi håper at det blir bra i løpet av kort tid!